HomeVerhuurVakantieKontakt

 

 

Appartementinfo:

 

Ligging en omschrijving:

 

Fotoboek:

 

Boekingen en Reserveringen:

 

Voorwaarden:

Algemene Huur Voorwaarden

en Nadere Bepalingen

 

 1

Boeking en Reservering

De prijs van uw boeking/reservering is inclusief eind schoonmaakkosten en toeristenbelasting.

Bij ontvangst van de sleutels zal u een borg worden gevraagd, die bij vertrek weer met u zal worden verrekend.

Na uw reserveringsverzoek ontvangt u van ons per email een bevestiging. Deze bevestiging is definitief zodra de betaling op onze rekening staat bijgeschreven. De betaling dient u binnen 3 dagen te hebben gedaan. Na uw betaling ontvangt u van ons een email ter bevestiging hiervan. Bij latere betaling houden wij het recht voor de woning in de verhuur aan te bieden.

 2

Aankomst

Bij aankomst op lokatie krijgt u de sleutels van de sleutelbeheerder. Zij spreekt Pools en Engels.

Indien het u vooraf of onderweg duidelijk wordt, dat u later dan 18.00 uur bij het appartement aankomt, dan dient u dat voor vertrek aan ons óf tijdens uw reis telefonisch aan ons door te geven.

 3

De woning

U huurt de woning nr. 17 voor de overeengekomen periode. De woning staat vanaf 14.00 uur te uwer beschikking tot en met de vertrekdatum, uiterlijk 11.00 uur. Tijdens uw verblijf bent u te gast in onze woning. Deze is voor uw aankomst schoongemaakt.

 4

Open Haard

Mocht u tijdens uw verblijf de open haard gebruiken, maak deze dan bij vertrek weer schoon/as-vrij. Gebruik hiervoor het haard gereedschap en nooit de stofzuiger. Maak de open haard pas schoon wanneer u gecontroleerd heeft dat het vuur gedoofd is en er geen smeulende resten aanwezig zijn. Breng de resten direkt naar buiten in een afgesloten zak en deponeer deze in de afvalcontainers naast het gebouw (boszijde).

Hout

Gebruik altijd schoon en droog hout en geen sprokkelhout. U koopt uw brandhout/samengeperst hout bij tankstations of supermarkt.

 5

Sleutels

U krijgt bij aankomst een setje sleutels, een van de toegangsdeur beneden en twee van onze voordeur.

Bij het verlaten van de woning, doet u de voordeur altijd op dubbel-slot.

Een ieder die gerechtigd is het gebouw te betreden heeft zijn eigen sleutel. Dit geldt ook voor de voordeur beneden. Het is beter ook deze op slot te draaien. Dit voorkomt dat ongenode bezoekers het gebouw betreden. De buitendeur sluit automatisch, dus neem altijd een sleutel mee.

 6

Uw auto

Voor uw auto is er een privé parkeerplaats naast het gebouw (boszijde). De parkeerplaatsen zijn privé eigendom. Gebruik daarom alleen uw eigen plaats.

Indien u gekozen heeft voor gebruik van de afgesloten garage in de onderbouw, dan wordt u daar ook een privé plaats toegewezen. De overige plaatsen zijn eveneens eigendom van anderen.

Voor het gebruik van de garage krijgt u een aparte sleutel met afstandsbediening. De sleutelbeheerder zal u hiervoor een borg vragen, die zij bij vertrek weer met u verrekent. Bij verlies of niet inleveren van de sleutel vervalt de borg.

 7

Sleutel Borg

Bij ontvangst van de sleutels zal de sleutelbeheerder een borg aan u vragen, die zij bij uw vertrek met u zal verrekenen, Bij schade in of aan het appartement, verlies of niet inleveren van de sleutel vervalt de borg.

 8

De dag voor uw vertrek

Zorg ervoor, dat u tijdens uw verblijf en uiterlijk op de laatste dag, met de sleutelbeheerder een afspraak heeft gemaakt voor het inleveren van de sleutel(s) en verrekening van de 'sleutel-borg'.

 9

Vertrek

Bij uw vertrek verlaat u de woning schoon en opgeruimd.

De prullenbakken in de badkamer, toilet en keuken leegt u en deponeert u in de bakken naast het complex (boszijde).

Het gebruikte beddengoed haalt u van de bedden en laat u op één bed achter.

De open haard laat u schoon en as-vrij achter. Gebruik hiervoor NOOIT de stofzuiger, maar het haard gereedschap naast de open haard. Gebruik een krant om de vloer schoon te houden.

Laat geen eigendommen achter. Controleer voor vertrek alle laatjes en vertrekken.

Lever alle sleutels in bij de sleutelbeheerder.

10

Overig

Mocht er tijdens uw verblijf iets stuk gaan of beschadigd worden, geef dit dan direkt aan ons door.

Kleine mankementen kunt u doorgeven aan de sleutelbeheerder.

Mogelijk zijn deze direkt of tijdens uw verblijf op te lossen.

11

Risico

Tijdens uw verblijf vallen uw en onze eigendommen in uw beheer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van uw goederen. Deze vallen onder de dekking van uw Reisverzekering.

Verlies, beschadiging of vermissing van onze goederen, door toedoen c.q. nalaten van uzelf of uw medereizigers, vallen onder uw risicoaansprakelijkheid. Check hiervoor de dekking van uw reisverzekering.

U kunt desgewenst bij uw reservering ook een reisverzekering afsluiten.

Mits de woning met beide sloten in de voordeur is afgesloten, zijn onze goederen verzekerd.

Het risico van inbraak of ongeoorloofde toegang tot de woning en de gevolgen daarvan, zijn voor zover de woning niet met beide sloten in de voordeur is afgesloten, voor uw rekening.

Het parkeren van uw auto, buiten of in de garage, geschiedt op eigen risico.

12

Annulering

Bij annulering wordt de aanbetaling niet terugbetaald, tenzij het appartement in deze periode alsnog wordt verhuurd. Wij raden u aan tegelijkertijd met uw reservering ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt de annuleringskosten bij bv. ziekte, ongeval of overlijden e.d.

Indien de woning, om welke reden dan ook, niet meer geschikt is om uw verblijf naar normale maatstaven te garanderen en wij om deze reden uw reservering moeten annuleren, dan vergoeden wij u de volledige (aan)betaling .

 

Klik hier voor een printversie.