HomeVerhuurVakantieKontakt

Algemeen

 

Het Appartement

 

Reisinformatie

 

Routebeschrijving

 

De omgeving

 

Interessante Links

Het Appartement.

 

Eind 2007, tussen Kerst en Oud en Nieuw kochten wij ons nieuwbouw appartement in Szklarska Poreba. Gedurende 2008 en 2009 vorderde de bouw gestaag en zagen wij onze droom gestalte krijgen. Zolang wij er zelf geen gebruik van maken stellen we ons huis voor u beschikbaar.

 

Het appartement staat aan de rand van het dorp, hoog op een heuvel met een prachtig uitzicht en beschikt over een hal/entree, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, apart tweede toilet, woonkamer anex keuken met volledige uitrusting, houthaard en een balkon. Het appartement biedt comfortabele slaapplaatsen voor 4 volwassenen en 3 kinderen. 

 

Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage. U kunt uw auto daar parkeren op de één na laatste plek, rechtsachter. Ook zijn wij eigenaar van een parkeerpek buiten, aan de buitenste kant van het gebouw (boszijde). De middelste plek van drie behoort tot ons appartement.

 

De televisie beschikt over een aantal Poolse en Duitse zenders en heeft verder aansluitingen voor diverse spelcomputers, w.o. de X-Box. Het appartement beschikt niet over wifi.

 

Verder is het appartement rookvrij, maar op het balkon mag u rustig een rokertje opsteken.

 

Huisdieren zijn alleen na overleg toegestaan. U neemt zelf een bench, dekens en een eigen slaapplaats voor uw huisdier mee. Het is niet toegestaan de hond alleen in het appartement achter te laten.