HomeVerhuurVakantieKontakt

Algemeen

 

Het Appartement

 

Reisinformatie

 

Routebeschrijving

 

De omgeving

Interessante Links

In Szklaska Poreba kunt u de restaurants en eetgelegenheden niet ontlopen.

 

Maar wij hebben natuurlijk wel onze voorkeur. Zo eten wij graag in het Grill-Restaurant van "U Hochola" in het centrum van Szklarska Poreba; over het bruggetje in de straat 1-go Maja nummer 11.

Een lekkere Pizza haalt u in de pizzeria iets verderop aan de andere kant van de straat.

 

Maar ook vr het bruggetje aan de hoger gelegen hoofdstraat vindt u een goed restaurant; Kaprys. Een restaurant in Italiaanse stijl met dito muziek.

 

Het mooie van deze omgeving en uw vakantie is dat u zelf op ontdekking gaat en juist die plekjes gaat ontdekken, waar u een unieke ervaring opdoet.

 

Eten en drinken is in Polen goedkoop. Wij betalen voor een drie-personen-diner bij "U Hochola" tussen de 60 en 80 Zloty. Nog even natafelen met een drankje extra blijven we onder de 100 zloty wat neerkomt op ongeveer 25,= totaal ( koers 4 zloty in 2009). Eten in "U Hochola" wordt door de plaatselijke bevolking als duur ervaren. U kunt dus elders voor nog minder een maaltijd genieten.

 

In de winter zit het restaurant steevast tjokvol en er wordt niet gereserveerd. Wilt u op de winterdag dus hier gaan eten, dan moet u per s vroeg zijn of staande geduld hebben op een vrije plek. En dan geldt ook nog vaak het recht van de snelste.